ProFhilo-behandeling bij PuurClinic: Herstel je Huid met Innovatieve Anti-Aging Technologie:

  • Verbetert huidelasticiteit
  • Hydratatie van binnenuit
  • Natuurlijke uitstraling
  • Snel en effectief

Tarieven:

  • ProFhilo® 2ml: €225,-

Wat is proFhilo?

Het is een natuurlijke anti-aging behandeling, bestaande uit puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Door puur hyaluronzuur te injecteren, maakt de huid zelf weer meer elastine en collageen aan, waardoor je huid weer stevig en soepel wordt.

Profhilo geeft diepe hydratatie aan de huid om deze voller te maken, te hydrateren en te laten stralen. Met Profhilo kan de huid verjongen zonder volume te geven aan het gezicht. De huid herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit met 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.

Hoe verhoudt Profhilo zich tot andere injectables?

Profhilo is een zachte, regeneratieve behandeling die niet te vergelijken is met fillers of rimpel ontspannende botuline toxine, die respectievelijk volume/contour aan het gezicht geven of de gezichtsspieren ontspannen. In die zin is Profhilo compleet anders dan fillers en botox en moet het niet worden gezien als vervanging, maar als aanvulling.

Hoe werkt Profhilo?

Wanneer Profhilo in de huid wordt geïnjecteerd, helpt het de huid om water vast te houden, waardoor de huid effectief van binnenuit wordt gehydrateerd. Verder is ook een stimulatie van collageen en elastine aangetoond. Als gestabiliseerd HA-product houdt de activiteit in de huid langer aan dan die van niet-gestabiliseerd HA van bijvoorbeeld mesotherapie.

De behandeling:

Deze bestaat uit 5 specifieke injecties aan elke kant van het gezicht, dat zijn 10 injecties in totaal.

Een spuit ProFhilo bestaat uit 2ml hyaluronzuur.

We raden twee tot drie behandelingen aan met een maand tussenpoos. De echte resultaten zie je echter pas na 6-8 weken, omdat dit de tijd is die het lichaam nodig heeft om collageen en elastine te gaan produceren.

Hoe lang werkt Profhilo?

Het is aan te raden om na de eerste twee behandelingen de behandeling elke zes maanden te herhalen, als de huis doffer begint te worden.

Wat zijn de meest voorkomende bijwerkingen van Profhilo?

De enige bijwerkingen die op kunnen treden zijn mild van aard en hebben te maken met de injecties. Denk aan tijdelijke roodheid, zwelling, en wat blauwe plekjes bij de prikgaatjes. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen een paar dagen.